Ομιλία Μάκη Βορίδη στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας (video)

16/12/2017

Ζούμε στη χώρα όπου η Αριστερά δεν επιτρέπει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Και μέχρι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ιδεολογικό μετασχηματισμό της κοινωνίας όπου οι εντελώς ανορθόδοξες απόψεις θα καταστούν οικτρά μειοψηφικές θα δίνουμε καθημερινά τη μάχη με τις ιδιοληψίες της Αριστεράς.

Από τα βασικότερα ζητήματα που αξιώνει ο πολίτης από το κράτος είναι η ασφάλεια του. Ίσως αυτό είναι το σημείο όπου διαφορετικές θεωρίες για το κράτος έχουν μία ταυτότητα. Η ασφάλεια είναι στον πυρήνα του κοινωνικού συμβολαίου.

Η ασφάλεια βρίσκεται στον πυρήνα του κοινωνικού συμβολαίου. Συνιστά μια από τις βασικές απαιτήσεις του πολίτη από το κράτος.
Η Κυβέρνηση της ΝΔ θα καταργήσει "με έναν νόμο και ένα άρθρο" όλες τις ρυθμίσεις που έχει ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ & επιβουλεύονται την ασφάλεια των πολιτών.

Δείτε όλόκληρη την ομιλία του Μάκη Βορίδη στο συνέδριο της Νέας Δημοκράτιας:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i