Συνέντευξη Μάκη Βορίδη ΝέαΣυνέντευξη

Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας εξαρτάται πρωτίστως και κυρίως από τους πολίτες που θα τη ψηφίσουν

Συνέντευξη του τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας δημοκρατίας και Υποψήφιου Βουλευτή Ανατολικής Αττικής Μάκης Βορίδη στο “ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”.

OPP_3710 ΔράσειςΝέα

Μάκης Βορίδης στον Μαραθώνα: Να δώσουμε καθαρή εντολή στη ΝΔ και στον Κ. Μητσοτάκη

Κερδίσαμε δύο μάχες, αυτές των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά μένει μία κρίσιμη, αυτή της 7ης Ιουλίου, για να κερδίσουμε τον πόλεμο», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης στην πολυπληθή συγκέντρωση πολιτικών φίλων του, το απόγευμα της Πέμπτης (27/6) στον Μαραθώνα.

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΔράσειςΝέα

O Μάκης Βορίδης κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του Νίκου Ρωμανού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στις υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης, ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

DSC06874 ΔράσειςΝέα

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με το προεκλογικό επίδομα να εξαγοράσει την έγκριση των πολιτικών του (video)

Το κίνδυνο που διατρέχουν οι πολίτες να βρεθούν προ του απροόπτου να εξαγοραστούν από τον ΣΥΡΙΖΑ με το προεκλογικό επίδομα της «13ης σύνταξης», έθεσε ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης σε ομιλία του στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ασφάλεια των πολιτών που οργάνωσε η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Νέου Ηρακλείου Αττικής.

MAKHS-PELLA ΔράσειςΝέα

Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα

Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε το Σαββάτο την Αλμωπία, την Έδεσσα, την Σκύδρα και την Κρύα Βρύση.