Μάκης Βορίδης ΝέαΣυνέντευξη

Βορίδης: υπέρμαχος της απευθείας διαπραγμάτευσης των δανειστών με τις τράπεζες και της νομοθετικής ρυθμίσεως, όπου χρειάζεται, προκειμένου να θωρακιστεί νομικά ένας τέτοιος συμβιβασμός.

Υπέρμαχος της απευθείας διαπραγμάτευσης των δανειστών με τις τράπεζες για τα κόκκινα δάνεια, προκειμένου να θωρακιστεί νομικά ένας τέτοιος συμβιβασμός, παραμένει ο βουλευτής, τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ και πρώην υπουργός, Μάκης Βορίδης, όπως δηλώνει σε συνέντευξη που παραχωρεί στο bankingnews.gr.

VORIDIS-DEBATE-PAPPAS ΝέαΣυνέντευξη

Debate για τη Δημόσια Τηλεόραση με τον Υπουργό Νίκο Παππά

Αφορμή για τη συνάντηση, το γάντι που πέταξε ο Μάκης Βορίδης και σήκωσε ο Νϊκος Παππάς για μια συζήτηση των δυο τους, τετ α τετ, για όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ. Το… dabate λοιπόν πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της «Εφημερίδας των Συντακτών» κι επεκτάθηκε σε γενικότερα θέματα ΜΜΕ και πολιτικής επικαιρότητας. Στο μοναδικό που φαίνεται να συμφωνούν απόλυτα είναι ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουν.

ΒΟΡΙΔΗΣ μανδρα ΝέαΣυνέντευξη

Ο Μάκης Βορίδης στη Μάνδρα Αττικής λίγες ώρες μετά τις νέες πλημμύρες που έπληξαν την πόλη (Video)

Την πολύπαθη Μάνδρα, η οποία επλήγη για μιαν ακόμη φορά από πλημμυρικά φαινόμενα το απόγευμα της Τρίτης, επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ και βουλευτής Αττικής, Μάκης Βορίδης.