ΔράσειςΝέα

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στον δρόμο της νίκης (Βίντεο)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την άλωση της αυτοδιοίκησης με στόχο την αποδυνάμωση της βούλησης των τοπικών κοινωνιών.

ΔράσειςΝέα

Στόχος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αλώσει την εξουσία και μέσα από τον «Κλεισθένη»! (Βίντεο)

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ωρωπού με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και απλή αναλογική», με αφορμή τον νόμο «Κλεισθένη», μίλησε το απόγευμα της Κυριακής (25/11/2018) ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης

ΔράσειςΝέα

Ο Τσίπρας πρώτα θα ψηφίσει την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και μετά θα πάει σε εκλογές (video)

Τις πολιτικές εξελίξεις όπως διαμορφώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέλυσε, σε μία εξαιρετική εκδήλωση που οργάνωσε η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Σαρωνικού της Νέας Δημοκρατίας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λαγονησίου, ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

ΔράσειςΝέα

Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια των πολιτών έχει κόστος αίματος (video)

Την σαφή προτεραιότητας της Νέας Δημοκρατίας στην ασφάλεια των πολιτών επεσήμανε στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του βουλευτή Α΄ Αθηνών και τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης Βορίδης.

ΔράσειςΝέα

Συνάντηση ουσία με τους εκπροσώπους των Ραδιοερασιτεχνών

Συνάντηση με μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών (Ε.Ε.Ρ.) είχε, το μεσημέρι της Δευτέρας (5/11/18), ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

ΔράσειςΝέα

Βορίδης: Δεσμευόμαστε για μια αποτελεσματική Πολιτική Προστασία (video)

Τις σαφείς και εμπεριστατωμένες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας, ανέπτυξε στη διάρκεια ομιλίας του σε μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας – Πικερμίου με θέμα «Η επόμενη μέρα για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών και οι προτάσεις της ΝΔ για την αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας», ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

ΔράσειςΝέα

Σημαντική δωρεά του λαού της Ταϊβάν προς το Λύρειο Ίδρυμα

Ένα σημαντικό οικονομικό ποσό για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα «Οι Άγιοι Ανάργυροι» – «Ορθόδοξο Χωριό», στον Νέο Βουτζά, εξαιτίας της καταστροφικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, παρέδωσε το πρωί της Δευτέρας, με τη μεσολάβηση του τομεάρχη Εσωτερικών και βουλευτή Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Ταϊβάν στην Ελλάδα, Σέρμαν Κούο, στην υπεύθυνη του Ιδρύματος, Ηγουμένη Μαρία!

ΔράσειςΝέα

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να απαξιώσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Την κάθετη αντίθεση της Νέας Δημοκρατίας στην κυβερνητική προσπάθεια απορρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσω του νόμου «Κλεισθένη» επεσήμανε ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της ΝΔ , Μάκης Βορίδης στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

ΔράσειςΝέα

Προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας η ασφάλεια πολιτών αλλά και αστυνομικών

Την εκπεφρασμένη άποψη της Νέας Δημοκρατίας για απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών αλλά και των αστυνομικών στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν το κοινωνικό σύνολο, επαναβεβαίωσε ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής, Μάκης Βορίδης