Το πρόγραμμα της ΝΔ θέτει στο επίκεντρο των προτεραιότητων του κράτους, την ασφάλεια των πολιτών (video).

Το σοβαρότατο ζήτημα της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας σε πολλές περιοχές όχι μόνο της Αθήνας αλλά και ολόκληρης της Αττικής ανέλυσε ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αττικής Μάκης Βορίδης, στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης της ΔΗΜ.Τ.Ο. Διονύσου στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, το απόγευμα της Πέμπτης 4/5/2017.

Ο Μάκης Βορίδης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τις ευθύνες που φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την αύξηση της κάθε λογής εγκληματικότητας παραθέτοντας πλήθος παραδειγμάτων για όσα βιώνουν οι πολίτες σε περιοχές όπως το κέντρο της Αθήνας αλλά και πολλές περιοχές της Δυτικής Αττικής όπως, μεταξύ άλλων, ο Ασπρόπυργος, το Ζεφύρι και η Νέα Ζωή.

Μάκης Βορίδης Κρυονέρι

Παράλληλα στάθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια τονίζοντας ότι αποτελεί προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας να σταματήσει η ιδιότυπη ομηρία που υφίστανται οι κάτοικοί τους.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών έκανε σαφές ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα παρουσιαστούν από τη Νέα Δημοκρατία οι προγραμματικές θέσεις της για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας: “Σε αυτό το κομμάτι η ΝΔ είναι πολύ ώριμη και θέτει στο επίκεντρο αυτό που θα έπρεπε να είναι η απόλυτη προτεραιότητα του κράτους, δηλαδή την ασφάλεια των πολιτών”/.

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά σημεία της ομιλίας – ανάλυσης του Μάκη Βορίδη:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα