Τα επεισόδια των προβοκατόρων στο Συλλαλητήριο οφείλονται στο μίσος της αριστεράς για τον εθνικό αγώνα του λαού μας

Συγκλονιστικό χαρακτήρισε το συλλαλητήριο της Αθήνας ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης στη διάρκεια του χαιρετισμού του σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ωρωπού στον Αυλώνα, λίγες ώρες μετά τη μεγαλειώδη παρουσία των πολιτών στην πλατεία Συντάγματος.

Παράλληλα όμως ο Μάκης Βορίδης στάθηκε και στα επεισόδια με τα οποία προσπάθησαν «τριάντα ανεγκέφαλοι προβοκάτορες με μάσκες», όπως χαρακτηριστικά είπε, να αμαυρώσουν την παρουσία του ελληνικού λαού που διατράνωσε την αποφασιστικότητά του για τη διαφύλαξη της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Αυτοί «στάθηκαν αφορμή για να γεμίσουν την πλατεία χημικά » ενάντια σε μωρά, σε γιαγιάδες, σε γέροντες, σε οικογένειες» συμπλήρωσε για να προσθέσει με νόημα ότι αυτό συνέβη επειδή οι αριστεροί «μισούν τον εθνικό αγώνα που έκανε ο λαός μας»!

Αναφερόμενος δε τόσο στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη όσο και στην υφυπουργό της Κατερίνα Παπακώστα αναρωτήθηκε γιατί δεν έχουν ακόμη παραιτηθεί επισημαίνοντας ότι παίρνουν την πολιτική ευθύνη για ό,τι συνέβη.

«Ο λαός μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να μην περάσει η κατάπτυστη συμφωνία. Θα χρειαστεί να κατέβουμε κι άλλες φορές στο Σύνταγμα. Θα κατέβουμε. Θα είμαστε εκεί. Θα υπερασπιστούμε την ιστορία μας και τις αξίες μας. Και στο Κοινοβούλιο θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας παρά τις άθλιες μεθοδεύσεις της αριστεράς» πρόσθεσε για να επαναλάβει τις σαφείς ευθύνες που φέρει και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί τί ανέφερε σχετικά ο Μάκης Βορίδης:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i