Σύγκλιση απόψεων Γιάννη Μώραλη και Μάκη Βορίδη στα αυτοδιοικητικά θέματα

Είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με τον Δήμαρχο και να συζητήσουμε για τα προβλήματα γενικά της Αυτοδιοίκησης, αλλά και ειδικότερα τα θέματα που απασχολούν τον Πειραιά.

Νομίζω ότι ήταν σε πολύ καλή κατεύθυνση και διαπιστώσαμε κατ’ αρχήν μία σύγκλιση απόψεων κυρίως σε ότι αφορά στα θέματα των παρεμβάσεων που ετοιμάζει τώρα, που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, κυρίως στο ζήτημα της θεσμοθέτησης της απλής αναλογικής, αλλά και τα άλλα θέματα που αφορούν την κυβερνησιμότητα των Δήμων.

Είναι σαφές ότι αυτές οι αλλαγές είναι προς τη λάθος κατεύθυνση – εμείς ως Νέα Δημοκρατία το έχουμε επισημάνει – νομίζω ότι αυτή είναι και η θέση που απηχεί και η Κ.Ε.Δ.Ε, αλλά και η πλειοψηφία των Δημάρχων.

Ειδικότερα στα θέματα του Πειραιά, ο κ. Δήμαρχος μας επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει μια άμεση λύση στο πρόβλημα των Δικαστηρίων του Πειραιά – και για μας αυτό είναι μια πολύ μεγάλη προτεραιότητα  – ειδικά εγώ  λόγω και της δικηγορικής μου ιδιότητας καταλαβαίνω τη μεγάλη πίεση που υπάρχει, αλλά και την ανάγκη να ολοκληρωθούν και να επισπευσθούν έργα, τα οποία θα έπρεπε να έχουν τελειώσει από καιρό και ταλαιπωρούν αυτή τη στιγμή τους δημότες του Πειραιά.

Άρα εδώ πρέπει να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, να μην υπάρχουν ανασχέσεις και καθυστερήσεις λόγω ελλείψεως προγραμματισμού των πληρωμών. Επομένως όλα αυτά  πρέπει να δρομολογηθούν και νομίζω ότι θα υπάρχει η μέγιστη δυνατή πίεση από την μεριά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην κατεύθυνση αυτή.

 

e-kanali-ena-moralis-voridis-1024x613

Μοιράσου το

Τελευταία νέα