Συνέντευξη με τον Άκη Παυλόπουλο και τον Μάνο Νιφλή στον Real fm.

14/12/2016

«Αν πάνε και συμφωνούν 3,5% πλεονάσματα, εν συνεχεία η αναδιαπραγμάτευση και η αναθεώρηση των πλεονασμάτων αυτών προφανώς αποτελεί δύσκολη εργασία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Αυτοί ήδη με αυτό που κάνουν υπονομεύουν την πορεία της χώρας, για αυτό και λέμε ότι είναι εγκληματική η συμπεριφορά Τσακαλώτου και Τσίπρα» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Με το 3,5% πλεόνασμα το οποίο πήγε και συμφώνησε ο κ. Τσακαλώτος, έχει υπονομεύσει την αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Τώρα θέλει σημαντική προσπάθεια από την οποιαδήποτε επόμενη κυβέρνηση να απεμπλακεί από τη δέσμευση του 3,5%. Το σχέδιο μας είναι 2% πλεονάσματα, 4% ανάπτυξη, διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και επομένως μία διαφορετικού τύπου οικονομία».

«Ο κ. Τσίπρας έχει μία κομματική πελατεία από την αρχή, την οποία θέλει να προστατεύσει. Η κομματική του πελατεία είναι τα κακώς νοούμενα συντεχνιακά συμφέροντα κυρίως ανθρώπων συνδικαλιστών που λειτουργούν μέσα στο Δημόσιο. Αυτούς στηρίζει» ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Μοιράσου το

Τελευταία νέα