Συνάντηση ουσία με τους εκπροσώπους των Ραδιοερασιτεχνών

Συνάντηση με μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών (Ε.Ε.Ρ.) είχε, το μεσημέρι της Δευτέρας (5/11/18), ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Οι εκπρόσωποι των Ραδιοερασιτεχνών, του ανέπτυξαν διεξοδικά τα ζητήματα που προκύπτουν από το ενδεχόμενο εφαρμογής νέας νομοθεσίας για τον χώρο τους επισημαίνοντας τις απαγορευτικές διατάξεις που μεθοδεύονται και οι οποίες θα αποτελέσουν τροχοπέδη στη συνέχιση του ραδιοερασιτεχνισμού στη χώρα μας.

 Παράλληλα έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά των ραδιοερασιτεχνών στην Πολιτική Προστασία και συζήτησαν πώς αυτή μπορεί να γίνει ουσιαστικότερη.

 Ο Μάκης Βορίδης αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι της Ε.Ε.Ρ., τους συνέστησε να ακολουθήσουν συγκεκριμένη τακτική για να αποφευχθεί η εξαφάνιση του ραδιοερασιτεχνισμού, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους αφού η προσφορά τους είναι σημαντική και ουσιαστική σε κάθε δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει το κοινωνικό σύνολο.

Μοιράσου το

Τελευταία νέα