Στόχος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αλώσει την εξουσία και μέσα από τον «Κλεισθένη»! (Βίντεο)

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ωρωπού με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και απλή αναλογική», με αφορμή τον νόμο «Κλεισθένη», μίλησε το απόγευμα της Κυριακής (25/11/2018) ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, με την παρουσία και του προέδρου της ΚΕΔΕ, δημάρχου Αμαρουσίου και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Ανέλυσε για ποιούς λόγους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επέλεξε από όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα οποία την έχουν οδηγήσει σε ένα τέλμα, να προκρίνει στον νέο νόμο μόνον αυτό της απλής αναλογικής βάζοντας στο περιθώριο όλα τα υπόλοιπα.

Έκανε σαφές ότι αντικειμενικός στόχος της συγκεκριμένης κυβέρνησης είναι η φράση που επανειλημμένα έχει λεχθεί από στελέχη της, συμπεριλαμβανόμενης και της συζύγου του πρωθυπουργού, ότι «πήραμε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία»!

Διευκρίνισε λοιπόν ο Μάκης Βορίδης ότι η καθιέρωση της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές ωε μοναδικό στόχο έχει να δημιουργήσει προσκόμματα στους περιφερειάρχες και δημάρχους προκειμένου στη συνέχεια ο πολίτης, διαπιστώνοντας την αναποτελεσματικότητα της αυτοδιοίκησης να ζητήσει την επαναφορά αρμοδιοτήτων στο κεντρικό κράτος.

Έτσι θα δημιουργηθεί ένα ολοκληρωτικό κράτος αφού αργά αλλά σταθερά θα καταργηθούν όλα τα θεσμικά αντίβαρα στην κυβέρνηση, πρόσθεσε ο Μάκης Βορίδης.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Βουλευτή Αττικής, Μάκη Βορίδη:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα