Στρατηγικό αδιέξοδο έχει η κυβέρνηση που εξελέγη με εντολή να σκίσει το μνημόνιο και τώρα πανηγυρίζει όταν επιστρέφει η τρόικα

14/04/2017

Μάκης Βορίδης από τη Θεσσαλονίκη: Στρατηγικό αδιέξοδο έχει η κυβέρνηση που εξελέγη με εντολή να σκίσει το μνημόνιο και τώρα πανηγυρίζει όταν επιστρέφει η τρόικα

Σε δύο εκδηλώσεις ΔΗΜΤΟ της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, παρέστη και μίλησε το Σάββατο (8/4/17) ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

Το πρωί του Σαββάτου ο Μάκης Βορίδης μίλησε σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Χαληδόνας, στα Κουφάλια, με θέμα “Απομυθοποιούμε την ιδεολογική κηδεμονία της Αριστεράς – Διατυπώνουμε την κυβερνητική πρόταση μας”.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ έκανε εκτενή αναφορά στα θέματα της Ελληνικής Οικονομίας αποδομώντας τη διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., ενώ παράλληλα παρουσίασε τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους κινείται η οικονομική πρόταση διακυβέρνησης της ΝΔ.

pil5

Ανέπτυξε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του για τα θέματα που άπτονται της Δημόσιας Υγείας κάνοντας έναν μικρό απολογισμό του έργου του ως υπουργού Υγείας, ενώ ένα ακόμα ζήτημα που έθιξε ήταν αυτό της ασφάλειας και δημόσιας τάξης, μιας και ήταν ενήμερος για τα προβλήματα αστυνόμευσης που υπάρχουν στον συγκεκριμένο δήμο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Μάκης Βορίδης μίλησε σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πυλαίας – Χορτιάτη.

Παρόντες εκτός του μεγάλου πλήθους οι δύο βουλευτές του νομού (Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης), ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και πολλά στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά και του κόμματος με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θωμά Βράνο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Διαμαντή Ματζάρη.

Εντύπωση προκάλεσε ότι κάθε φορά που ετοιμαζόταν να κλείσει την ομιλία του ο κόσμος τον παρότρυνε να συνεχίσει.

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί την ομιλία του Μάκη Βορίδη στη εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Πυλαίας - Χορτιάτη:

 

Μοιράσου το

Τελευταία νέα