Στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ο Μ. Βορίδης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Στους εορτασμούς για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης παρέστη ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

Αρχικά παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε με την παρουσία των αρχών της πόλης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βούλας ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο Μνημείο Πεσόντων όπου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του Ελληνοϊταλικό Πολέμου και κατάθεση στεφάνων. Αμέσως μετά παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών και των μαθητριών των σχολείων αλλά και των μελών των αθλητικών σωματείων της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στις εκδηλώσεις είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές αλλά και απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση με πλήθος πολιτών.

 

 

12

image1-1

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i