Στα εγκαίνια της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σπάτων – Αρτέμιδας της ΝΔ ο Μάκης Βορίδης

12/12/2016

Στην εκδήλωση των εγκαινίων των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σπάτων – Αρτέμιδας στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου της Αρτέμιδας, παρέστη το πρωί της Κυριακής ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

Μαζί με τον γραμματέα της Π.Ε. του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη και τους υπόλοιπους βουλευτές της περιφέρειας Αττικής ο Μ. Βορίδης έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων των νέων γραφείων που εντυπωσίασαν τους πάντες με την άψογη εμφάνισή τους. 

Παράλληλα συνομίλησε με πλήθος πολιτών που έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει και απόψεις με τα τοπικά στελέχη της ΝΔ.

Στη συνέχεια ο Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε τις εκδηλώσεις της 1ης Ημέρας Αλληλεγγύης, που οργανώθηκαν από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας στην προσπάθειά του να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων-δημοτών του.

Στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στον χώρο του 1ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων περιλαμβάνονταν αιμοδοσία, συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και δράσεις δημιουργικής απασχόλησης και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.

 

44 Μάκης Βορίδης Μάκης Βορίδης

Μοιράσου το

Τελευταία νέα