Στα εγκαίνια της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας – Πικερμίου ο Μάκης Βορίδης

19/12/2016

Στην εκδήλωση εγκαινίων των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ραφήνας – Πικερμίου παρέστη, το απόγευμα της Δευτέρας, ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατία Μάκης Βορίδης.

Παρακολούθησε την ομιλία του βουλευτή Σερρών και τομεάρχη Υποδομών του κόμματος Κώστα Καραμανλή παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, των γραμματέαων της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και της ΚΟ του κόμματος Κώστα Τσιάρα καθώς και άλλων συναδέλφων του.

Στη συνέχεια μετέβη στα νέα γραφεία της ΔΗΜΤΟ όπου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος πολιτών που είχαν συρρεύσει για τα εγκαίνια.

 

 

 

20161219_195413 20161219_193906

 

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i