Στηρίζουμε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι αγωνίζονται και δίνουν τη μάχη της φωτιάς (video)

15/08/2017
 
Το Καπανδρίτι επισκέφθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της πυρκαγιάς που ταλανίζει τη βορειοανατολική Αττική για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.
 
Μακης Βορίδης στις φωτιες
 
Ο Μάκης Βορίδης ενημερώθηκε λεπτομερώς από τους επικεφαλής των δυνάμεων της Πυροσβεστικής και του Στρατού που επιχειρούν στα σημεία όπου μαίνεται η πυρκαγιά καθώς και από τον αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής Π. Φιλίππου, τον δήμαρχο Ωρωπού Θωμά Ρούσση και εκπροσώπους των εθελοντικών ομάδων πυροπροστασίας.
 
3MV
 
Ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής συνομίλησε με πυροσβέστες και εθελοντές και σε δήλωσή του αμέσως μετά επεσήμανε τα εξής: “Να ευχηθούμε η Μεγαλόχαρη να βοηθήσει και με τη δύναμή Της να σταματήσει σήμερα αυτή η φοβερή καταστροφή που γίνεται. Επίσης να ευχηθούμε ότι από εδώ και πέρα θα μπορούμε να είμαστε καλύτερα οργανωμένοι ώστε να σταματάνε γρήγορα οι πυρκαγιές, τη στιγμή που δημιουργούνται, γιατί μετά τα πράγματα, ειδικά με τον αέρα, είναι πάρα πολύ δύσκολα. Στην παρούσα φάση δεν θέλω να κάνω κριτική για τον συντονισμό. Τώρα θέλω να μεταφέρω τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι αγωνίζονται και δίνουν τη μάχη της φωτιάς. Βεβαίως η ώρα της κριτικής, δηλαδή τί έχει γίνει με τον συντονισμό, με τα εναέρια μέσα, αν και πόσο λειτουργούν, εάν είναι αρκετά, αυτά θα τα εξετάσουμε την επόμενη ημέρα. Αυτό που ενδιαφέρει σήμερα είναι να σβήσει η φωτιά, να μην έχουμε άλλες υλικές καταστροφές διότι ήδη έχουμε πολλές, Αυτά ενδιαφέρουν σήμερα. Και αυτά ήρθαμε να δούμε εδώ, οι βουλευτές Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και να μεταφέρουμε τη στήριξή μας σε όλους τους ανθρώπους που δίνουν τον αγώνα με τη φωτιά”.
 

 
4MV 6MV 5MV 7MV

Μοιράσου το

Τελευταία νέα