Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στη Ραφήνα

Περιοδεία στην πόλη της Ραφήνας, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μάκης Βορίδης.

 Τον υποδέχθηκαν στο λιμάνι της πόλης η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας – Πικερμίου Δέσποινα Γκικάκη, τοπικά στελέχη του κόμματος και πολιτικοί φίλοι του με τους οποίους περιηγήθηκε καταστήματα και συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του έθεσαν πλήθος ζητημάτων που τους απασχολούν.

 Στη συνέχεια ο Μάκης Βορίδης επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Ραφήνας όπου συνομίλησε με στελέχη του Λιμενικού Σώματος αλλά και πολίτες οι οποίοι εξυπηρετούνταν στις υπηρεσίες ενώ έγινε δεκτός και από τον διοικητή πλοίαρχο (ΛΣ) Δημήτρη Κωσταράκο ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η υπηρεσία και τα στελέχη της δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες αλλά και οι Ραφηνιώτες κυρίως κατά τους θερινούς μήνες. Παράλληλα συζήτησαν με ποιόν τρόπο αυτό μπορεί να λυθεί. Ο Μάκης Βορίδης συμφώνησε ότι η έλλειψη υποδομών δημιουργεί το πρόβλημα προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που θα προκύψει εφόσον έτσι αποφασίσει ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα κινηθεί προς την κατεύθυνση επίλυσής του.

 Στη συνέχεια ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ επισκέφθηκε τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους σε αυτά και να ακούσει την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η επίσκεψη του Μάκη Βορίδη στο κεντρικό πυροφυλάκιο της Ραφήνας, στο Οχυρό όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με εθελοντές δασοπυροσβέστες μεταξύ των οποίων και τον επικεφαλής τους, μάνο Τσαλιαγκό καθώς και την προϊσταμένη του Τμήματος Πρασίνου και υπεύθυνη διαχειρίστρια θεμάτων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, Τζωρτζίνα Λεγάκη. Ο βουλευτής έκανε σαφές ότι το ζήτημα της αναδιάρθρωσης της Πολιτικής Προστασίας αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία ενώ τα στελέχη του πυροφυλακίου διατύπωσαν τις δικές τους σημαντικές απόψεις για το πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτή η αναδιάρθρωση.

Εξίσου σημαντική όμως ήταν και η συνέχεια της περιοδείας του Μάκη Βορίδη ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία του ΔΟΠΑΠ όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του, Σπύρος Λουκάτος καθώς και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πυροπλήκτων το οποίο λειτουργεί στον ίδιο χώρο. Αμέσως μετά επισκέφθηκε στο δημαρχείο τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελο μπουρνού με τον οποίο είχε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα του δήμου ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις εντάξεις περιοχών στο σχέδιο πόλης.

Αμέσως μετά σειρά είχαν το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας όπου τον Μάκη Βορίδη υποδέχθηκαν οι δύο διοικητές τους, αστυνόμος Α' Αλέξανδρος Αλεξόπουλος και αστυνόμος Β', Δημήτρης Δελτσίδης αντίστοιχα. Παράλληλα ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή προσπάθειά τους για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωσε αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Μοιράσου το

Τελευταία νέα