Παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου – (video)

09/02/2017

Εντονη αντιπαράθεση για όλα τα θέματα της επικαιρότητας είχαν ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και ο τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αντιπαράθεση με επίκεντρο την πορεία της αξιολόγησης, τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές και τα τελεσίγραφα που θέτουν, είχαν ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Οι τόνοι στη συζήτηση ανέβηκαν, με αφορμή τις αιχμές που ανταλλάσσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι και το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παρακολουθήστε την παρουσία του κ. Βορίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i