Παρουσία στην Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου 2017

11/01/2018

Παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου 2017

Στην εκδήλωση παρουσίασης της Ετήσιας Έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου 2017, παρέστη, το απόγευμα της Τετάρτης, ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δγημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Η Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου για το 2017 παρουσιάζει την κατάσταση στον χώρο του εμπορίου και της ελληνικής οικονομίας σε ένα έτος που υπήρξε πλούσιο σε εξελίξεις.

Ο Μάκης Βορίδης έγινε δεκτός από τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ, Βασίλη Κορκίδη ενώ είχε την ευκαιρία στο περιθώριο της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, να συνομιλήσει με πολλά διακεκριμένα στελέχη του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Σημειώνεται ότι η Έκθεση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα της ετήσιας ερευνητικής δραστηριότητας του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών, ως ένας ασφαλής και τεκμηριωμένος οδηγός των εξελίξεων στη Μμε επιχειρηματικότητα.

2

3

4

1

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i