Παρουσία Βορίδη στην κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. 3Β με ευχές για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα

Στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης της Νέας Δημοκρατίας, παρέστη το πρωί της Κυριακής (14/1/2018), ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής, Μάκης Βορίδης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Μάκης Βορίδης επεσήμανε ότι το 2018 θα είναι καλή χρονιά εφόσον εκλεγεί κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα.

Δεν παρέλειψε δε μέσα σε 1,5 μόλις λεπτό να αποδομήσει τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι αυτή που βοηθά ώστε να επιστρέψει η Ελλάδα στην κανονικότητα. Παράλληλα αφιέρωσε το κομμάτι της βασιλόπιτας που του δόθηκε από τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. σε όλους τους μαχόμενους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες που μεταφέρουν τον λόγο και τις απόψεις του κόμματος σε κάθε γωνιά τονίζοντας ότι «πρέπει αυτό να το κάνουμε όλοι εντονότερα».

Ο Μάκης Βορίδης πριν αλλά και μετά την εκδήλωση είχε την ευκαιρία να ανταλάξει ευχές με πολλούς Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης αλλά και απόψεις για τις πολιτικές εξελίξεις.

 

 2

1

3

Μοιράσου το

Τελευταία νέα