Ο Τσίπρας πρώτα θα ψηφίσει την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και μετά θα πάει σε εκλογές (video)

Τις πολιτικές εξελίξεις όπως διαμορφώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέλυσε, σε μία εξαιρετική εκδήλωση που οργάνωσε η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Σαρωνικού της Νέας Δημοκρατίας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λαγονησίου, ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Στην κατάμεστη αίθουσα ο Μάκης Βορίδης εξήγησε αφενός τα λάθη της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνοντας λόγο για ανικανότητα αλλά και για σκοπιμότητες από πλευράς των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου, αφετέρου τους λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία καθίσταται η μοναδική απάντηση στις διαρκείς προσπάθειες του ελληνικού λαού να ξεφύγει από τη μιζέρια που η απερχόμενη κυβέρνηση την οδήγησε.

Με σαφή τρόπο ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ αναφέρθηκε σε όλα αυτά που η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έκανε, όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα που έπραξε θίγοντας ακόμη και τη στοιχειώδη νοημοσύνη κάθε πολίτη.

Παράλληλα όμως επανέλαβε τα βασικά σημεία του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας καλώντας τους πολίτες να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η ΝΔ να εκλεγεί στην κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αναλάβει την πρωθυπουργία.

Ποτέ πια αριστερά ήταν η επωδός της ομιλίας Βορίδη, ο οποίος αναφέρθηκε και στον χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών σε συνδυασμό μάλιστα με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και αυτές για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Μάκη Βορίδη:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα