Ο Τσίπρας εξυπηρετεί τους δανειστές. Έχουν βρει τον άνθρωπο τους.

14/03/2017

"Θα δούμε ποιες δυνατότητες θα έχουμε όταν αναλάβουμε την εξουσία να αλλάξουμε τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση Τσίπρα" δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και το Γιώργο Τράγκα.
Ο κ. Βορίδης τόνισε ότι οι δανειστές στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έχουν βρει τον άνθρωπο τους αφού με τους λανθασμένους χειρισμούς του εξυπηρετεί τις επιδιώξεις του.
Τόνισε πως η ΝΔ δεν έχει κοινούς στόχους με τους δανειστές και υποσχέθηκε πως εάν το κόμμα του έρθει στην εξουσία θα μεγαλώσει την οικονομία.
"Με το που θα αρχίσει να υπάρχει ζήτηση στην εργασία είναι προφανές πως θα σταματήσουν να υπάρχουν αυτοί οι μισθοί που υπάρχουν" είπε.
Συνέχισε λέγοντας πως «η ενίσχυση της εσωτερικής αγοράς αποτελεί έναν απολύτως θεμιτό στόχο. Εάν δεν οικοδομηθεί μια ανταγωνιστική οικονομία, δεν έχουμε μέλλον ούτε με το ευρώ, ούτε με τη δραχμή, ούτε με τη μνα».
Κατέληξε λέγοντας πως η Ελλάδα τώρα που μιλάμε είναι μια ελκυστική χώρα για επενδύσεις.
Για την δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ που καταγράφει μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ είπε ότι στις δημοσκοπήσεις πάντοτε ο εν ενεργεία πρωθυπουργός εμφανίζεται ως ο καταλληλότερος. Είναι δείγμα της κατάρρευσης Τσίπρα το αποτέλεσμα της χθεσινής δημοσκόπησης είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε τη συνέντευξη στα Παραπολιτικά Fm:

 

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i