Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με το προεκλογικό επίδομα να εξαγοράσει την έγκριση των πολιτικών του (video)

Το κίνδυνο που διατρέχουν οι πολίτες να βρεθούν προ του απροόπτου να εξαγοραστούν από τον ΣΥΡΙΖΑ με το προεκλογικό επίδομα της «13ης σύνταξης», έθεσε ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης σε ομιλία του στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ασφάλεια των πολιτών που οργάνωσε η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Αν ψηφίσετε με βάση το προεκλογικό επίδομα που χορηγείται λίγες μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου, στους συνταξιούχους, είναι σίγουρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξάγει το πολιτικό συμπέρασμα ότι έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τον λαό. Και άρα εγκρίνετε και την πολιτική που ακολουθεί σε ζητήματα ασφάλειας. Δηλαδή συμφωνείτε με την ανοχή στις επιθέσεις των αναρχικών, με το πανεπιστημιακό άσυλο εξαιτίας του οποίου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών μέσα στα πανεπιστήμια, με τον νόμο Παρασκευόπουλου, ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Μάκης Βορίδης.

Αντιθέτως νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα οδηγήσει σε εθνικές εκλογές από τις οποίες το κόμμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβουν καθαρή εντολή για μια άλλη ουσιαστική πολιτική ασφάλειας και αντιμετώπισης του εγκλήματος προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας, πρόσθεσε.

Μάλιστα ζήτησε από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να δώσουν δυναμικό παρών ως εκλογικοί αντιπρόσωποι την ημέρα των εκλογών ώστε η Νέα Δημοκρατία να έχει τον δικό της έγκυρο μηχανισμό καταμέτρησης των ψήφων τον οποίο στη συνέχεια θα συγκρίνει με αυτόν της εταιρείας Singular.

Παρακολουθείστε χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας του Μάκη Βορίδη:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα