Ο Μάκης Βορίδης τίμησε την επέτειο της Εθνικής παλιγγενεσίας στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

Την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, τίμησε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αττικής, Μάκης Βορίδης.

Αρχικά παρέστη στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Κοιμήσεως Θεοτόκου της Βούλας ενώ στη συνέχεια έδωσε το παρόν στην επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο της Βούλας και την τελετή κατάθεσης στεφάνων από τις αυτοδιοικητικές, αστυνομικές, στρατιωτικές αρχές καθώς και από εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και σχολείων του δήμου.

Αμέσως μετά παρακολούθησε την εξαιρετική παρέλαση των μαθητών και μαθητριών των σχολείων όλων των βαθμίδων της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης καθώς και των μελών εθνοτοπικών και αθλητικών συλλόγων, η οποία έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο με τα στελέχη και τα οχήματα των ομάδων Πολιτικής Προστασίας του δήμου.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε επί της λεωφόρου Βασιλέως Παύλου μπροστά από το πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου.

Τέλος ο Μάκης Βορίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές για την ημέρα αλλά και απόψεις για τις πολιτικές εξελίξεις με πλήθος φίλων του σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Μακης Βοριδης DSC00665 DSC00677 DSC00693 DSC00703 DSC00761 DSC00789

Μοιράσου το

Τελευταία νέα