Ο Μάκης Βορίδης στο μέτωπο της καταστροφής από την πρώτη στιγμή

24/07/2018

Το δημαρχείο Ραφήνας – Πικερμίου επισκέφθηκε από νωρίς το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα για την εξέλιξη της τραγωδίας που συντελέστηκε στις περιοχές Νέο Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα.

Ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας όταν ο εφιάλτης εξελισσόταν ο Μάκης Βορίδης βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία τόσο με τη δημοτική αρχή της Ραφήνας όσο και με τους αρμόδιους του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να μεταφέρει άμεσα την κατάσταση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο δημαρχείο Ραφήνας ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής έφθασε γύρω στις 9 το πρωί της Τρίτης και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις αλλά και για το διαρκώς διογκούμενο μέγεθος της τραγωδίας ενώ μετέφερε τα νεότερα στον κ. Μητσοτάκη.

Ο Μάκης Βορίδης υποδέχθηκε γύρω στις 11 το πρωί τον πρόεδρο της ΝΔ και μαζί συμμετείχαν σε σύσκεψη όπου συζήτησαν τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν.

Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης αποχώρησε για να επισκεφθεί πληγείσες περιοχές ενώ ο Μάκης Βορίδης παρέμεινε στο δημαρχείο προκειμένου να συμμετάσχει σε νέα σύσκεψη και με κυβερνητικά στελέχη.

Λίγο αργότερα επισκέφθηκε και αυτός πληγείσες περιοχές στο μάτι και στον Νέο Βουτζά ενώ συνεχίζει να ενημερώνεται για την κατάσταση ώστε να μεταφέρει τις εξελίξεις στην ηγεσία του κόμματος.

1 2 4

 

 

Μοιράσου το

Τελευταία νέα