Ο Μάκης Βορίδης στη Μάνδρα Αττικής λίγες ώρες μετά τις νέες πλημμύρες που έπληξαν την πόλη (Video)

Την πολύπαθη Μάνδρα, η οποία επλήγη για μιαν ακόμη φορά από πλημμυρικά φαινόμενα το απόγευμα της Τρίτης, επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ και βουλευτής Αττικής, Μάκης Βορίδης.

Ο Μάκης Βορίδης και οι συνάδελφοί του Γιώργος Βλάχος, Θανάσης Μπούρας και Βασίλης Οικονόμου ενημερώθηκαν από τη δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ιωάννα Κριεκούκη για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της πόλης κατά τη νέα επέλαση της κακοκαιρίας.

Παράλληλα διαπίστωσαν ότι τίποτε από τα όσα είχαν υποσχεθεί – μετά τις φονικές πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου 2017 - τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όσο και η διοίκηση Δούρου της Περιφέρειας Αττικής για να αντιμετωπιστούν ανάλογα φαινόμενα, δεν έχει υλοποιηθεί.
DSC02422

Στο πλαίσιο αυτό ο Μάκης Βορίδης και οι συνάδελφοί του δεσμεύθηκαν αφενός να προχωρήσουν άμεσα στην κατάθεση επίκαιρης ερώτησης προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση και να δεσμευθεί η κυβέρνηση με την κατάθεση συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος για την υλοποίηση των έργων, αφετέρου να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Ελεγκτικό Συνέδριο ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την έγκριση του αντιπλημμυρικού έργου της Αγ. Αικατερίνης με το οποίο θα εκτραπεί το ομώνυμο ρέμα περιφερειακά της πόλης της Μάνδρας.

Στη συνέχεια ο τομεάρχης Εσωτερικών περιήλθε την πόλη για να διαπιστώσει το μέγεθος των καταστροφών της νέας πλημμύρας ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες οι οποίοι του εξήγησαν τον εφιάλτη που έζησαν για δεύτερη φορά τους τελευταίους 7,5 μήνες.

Παρακολουθείστε τί δήλωσε ο Μάκης Βορίδης μετά τη συνάντηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα