Ο θανάσιμος τραυματισμός μαθητή από αδέσποτη σφαίρα αποδεικνύει ότι η Κυβέρνηση είναι ανίκανη να προστατέψει τους πολίτες.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς

Αναπληρωτή Υπουργό

Προστασίας του Πολίτη

κ. Νίκο ΤΟΣΚΑ

 

Θέμα: Θανάσιμος τραυματισμός μαθητή στις Αχαρνές

Το περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού μαθητή από αδέσποτη σφαίρα σε δημοτικό σχολείο των Αχαρνών την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 καταδεικνύει, για μία ακόμη φορά, ότι η Κυβέρνηση είναι παντελώς ανίκανη να προστατέψει τους πολίτες.

Έχω κατ’επανάληψιν με διαδοχικές μου ερωτήσεις θέσει το θέμα της έκρυθμης κατάστασης από πλευράς εγκληματικότητας στην Δυτική Αττική. Έχω λάβει διαβεβαιώσεις για λήψη μέτρων. Τίποτε δεν γίνεται, τίποτε δεν αλλάζει, οι κάτοικοι εξακολουθούν να ζουν σε εφιαλτικές συνθήκες. Και τώρα θύμα της κατάστασης αυτής, ένα 10χρονο παιδάκι.

Ερωτάται ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός:

  1. Τι θα πράξει η Κυβέρνηση για την σύλληψη του δράστη του συγκεκριμένου εγκλήματος;
  2. Ποια μέτρα έχει λάβει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία για να αντιμετωπίσει τα αυξανόμενα φαινόμενα έκνομων ενεργειών στην περιοχή του Μενιδίου; Υπάρχει σχέδιο δράσης;
  3. Ποια είναι η δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή; Επαρκεί για την κάλυψη αυτής της βεβαρημένης από την εγκληματικότητα περιοχής;

 

Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

Μοιράσου το

Τελευταία νέα