Μ. Βορίδης στο Πέραμα: Ξαναζούμε το εφιαλτικό πρώτο εξάμηνο του 2015

06/02/2017

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιττας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Περάματος στη Β’ Πειραιά παρέστη και μίλησε ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής Μάκης Βορίδης.

Σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της πόλης πολιτική συγκέντρωση ο Μάκης Βορίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το 2017 θα είναι έτος εκλογών με τον ελληνικό λαό να εκλέγει στο τιμόνι της χώρας τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία.

«Ξαναζούμε, δύο χρόνια μετά, εκείνο το εφιαλτικό πρώτο εξάμηνο του 2015 μόνο που είμαστε πολύ πιο καταπονημένοι, σε μια κοινωνία πολύ πιο οριακή, πιο δυσκολεμένη» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του. Παράλληλα στάθηκε στην παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όχι μόνο στην οικονομία αλλά και στο μεταναστευτικό και στα εθνικά θέματα.

img_0320

«Η μοίρα της παράταξης μας είναι είναι να ξαναφτιάχνουμε τον τόπο από την καταστροφή που επέφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο Μάκης Βορίδης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Περάματος και συνομίλησε με αξιωματικούς, αστυφύλακες και ειδικούς φρουρούς ενώ αμέσως μετά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με πλήθος πολιτών σε καφετέρια της πόλης.

img_0326

Δείτε την ομιλία του κ. Βορίδη:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα