Μ. Βορίδης στη Σαλαμίνα: Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ σκοτώνει την ελπίδα και τον αγώνα των απλών καθημερινών ανθρώπων (video)

16/01/2017

Στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σαλαμίνας της Νέας Δημοκρατίας προκλήθηκε και μίλησε ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής του κόμματος Μάκης Βορίδης.

Ενώπιον ενός πολυπληθούς και ενθουσιώδους ακροατηρίου ο Μ. Βορίδης εστίασε στην παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τόσο στην οικονομία όσο και στο μεταναστευτικό ενώ υπογράμμισε τις συνέπειες που είναι δυνατόν να έχουν οι συνεχείς μειώσεις των αμυντικών δαπανών της χώρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έκπληξη μόνο για όσους δεν έχουν κατανοήσει την ιστορία της αριστεράς. Η πολιτική του σκοτώνει την ελπίδα και τον αγώνα των απλών καθημερινών ανθρώπων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τομεάρχης της ΝΔ χαρακτηρίζοντας το αίτημα για εκλογές και για πολιτική αλλαγή ως την πλέον υπεύθυνη τοποθέτηση που μπορεί να υπάρξει σήμερα.

«Εάν κοίταζε η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κομματικό συμφέρον, δεν έπρεπε να ζητάει εκλογές. Εάν όμως κοιτάξουμε – και αυτό πράττουμε – το εθνικό, το πατριωτικό, το συμφέρον της Ελλάδας, οι εκλογές και η αλλαγή πολιτικής είναι απολύτως απαραίτητες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης καταχειροκροτούμενος.

Κλείνοντας την ομιλία του ο βουλευτής Αττικής και απευθυνόμενος προς τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες της Σαλαμίνας τους χαρακτήρισε «αιχμή του δόρατος μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής που είναι ζήτημα επιβίωσης για την Ελλάδα».

Μοιράσου το

Τελευταία νέα