Κανείς σοβαρός πρωθυπουργός δεν δίχασε το λαό για εθνικά θέματα (video)

Το εξωφρενικό αλισβερίσι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και των επικεφαλής τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου, προκειμένου να υπερψηφιστεί η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, περιέγραψε ανάγλυφα ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Ιωνίας του κόμματος.

Παράλληλα ο Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην ιδεολογικοπολιτική παρακαταθήκη του πρωθυπουργού αποκαλώντας την μακεδονισμό της αριστεράς ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τα αντανακλαστικά του ελληνικού λαού!

Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και να αναλύσει τις μεθοδεύσεις των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου με τους βουλευτές των ΑΝΕΛ αλλά και τις ευθύνες του Ποταμιού με τη συμπόρευση του βουλευτή του Σπ. Δανέλλη στην κυβερνητική προσπάθεια ικανοποίησης των επιταγών παραγόντων του εξωτερικού.
ni1
Και ο Μάκης Βορίδης κατέληξε τονίζοντας ότι η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι μια τεράστια ιδεολογική και πολιτική σύγκρουση και υπενθυμίζοντας τη φράση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη: Δεν θέλουμε να ηττηθούν μόνο γι' αυτά που έκαναν. Θέλουμε να ηττηθούν γι' αυτά που πιστεύουν!

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της ομιλίας του Μάκη Βορίδη στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Ιωνίας:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα