Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια των πολιτών έχει κόστος αίματος (video)

Την σαφή προτεραιότητας της Νέας Δημοκρατίας στην ασφάλεια των πολιτών επεσήμανε στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του βουλευτή Α΄ Αθηνών και τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης Βορίδης.

Στην εκδήλωση με θέμα «Ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας: Από το 2014 στο 2018», ο Μάκης Βορίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι φιλοδοξία της Νέας Δημοκρατίας «να κάνουμε την Ελληνική Αστυνομία, την καλύτερη αστυνομία του κόσμου».

Μακης-Εκδηλωση-ΚΙΚΙ-6

 «Για εμάς ο Έλληνας αστυνομικός είναι ο αδελφός μας, ο γιος μας, ο πατέρας μας, ο άνθρωπος που μας φυλάει, ο άνθρωπος που σεβόμαστε, τιμούμε και αναγνωρίζουμε το τιτάνιο έργο του», τόνισε χαρακτηριστικά καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες παριστάμενους.

Μακης-Εκλησλωση-ΚΙΚΙ-3

 Παράλληλα ανέφερε ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο μείζον θέμα της ασφάλειας των πολιτών έχει κόστος αίματος, υπενθυμίζοντας τις πλείστες δολοφονίες από εγκληματίες που αποφυλακίστηκαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου αλλά και την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Μακησ-εκδηλωση-ΚΙΚΙ_2

 «Θα καταργήσουμε άμεσα τον νόμο Παρασκευόπουλου και δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά κανένας αποσυμφορητικός των φυλακών νόμων», πρόσθεσε ο Μάκης Βορίδης τονίζοντας ότι «αντεγκληματική πολιτική δεν είναι μόνο η ενίσχυση της αστυνομίας».

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά σημεία της ομιλίας του Μάκη Βορίδη:

<iframe width="660" height="355" src="https://www.youtube.com/embed/As3iuc8CjuM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Μοιράσου το

Τελευταία νέα