Η μάχη της δεξιάς και του κέντρου είναι να αμυνθούν απέναντι στο αυταρχικό κράτος της Αριστεράς (Video)

Μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες σε εκδήλωση των ΔΗΜ.Τ.Ο. Γλυφάδας και Αργυρούπολης - Ελληνικού!

Σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της Γλυφάδας συγκέντρωση, μίλησε το πρωί της Κυριακής (25/2/2028), ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Εκατοντάδες πολίτες από τη Γλυφάδα, την Αργυρούπολη και το Ελληνικό έδωσαν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση που οργάνωσαν οι ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας και Αργυρούπολης Ελληνικού με κεντρικό ομιλητή τον Μάκη Βορίδη ο οποίος μάλιστα στην αρχή της ομιλίας του τόνισε την μαζικότητα και την πολυπληθή παρουσία του κόσμου.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis και με ιδιαίτερη σαφήνεια εξήγησε τί ακριβώς μεθοδεύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και πώς οι κυβερνητικές προσπάθειες πέφτουν στο κενό ελλείψει στοιχείων.

Παράλληλα ο Μάκης Βορίδης στάθηκε στον τρόπο που η κυβέρνηση Τσίπρα προσπαθεί να χειραγωγήσει την πολιτική ζωή του τόπου.

VoridisGlyfada VoridisGlyfada 14a VoridisGlyfada VoridisGlyfada

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i