Επίσκεψη στην Κω, μετά τον καταστροφικό σεισμό

21/07/2017

Καταρχάς θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. 
Υπάρχει μια πολύ σοβαρή ζημιά στο λιμάνι και η οποία πρέπει ταχέως να αποκατασταθεί γιατί αυτό αποτελεί σημαντικό όρο ώστε να επανέλθει το νησί στην κανονικότητα του. Εδώ πρέπει η κυβέρνηση να λειτουργήσει άμεσα και αποτελεσματικά.
Οφείλουμε πολλά συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στους ανθρώπους του δήμου και της περιφέρειας αλλά και σε όλους τους κατοίκους που με υπερπροσπάθεια και σε δύσκολες συνθήκες κατάφεραν να επαναφέρουν τάχιστα την πόλη σε λειτουργική κατάσταση. Η Νέα Δημοκρατία παραμένει δίπλα στους κατοίκους και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τους παρασχεθεί χωρίς καμία καθυστέρηση, ότι κριθεί αναγκαίο.

 

%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%89

7 8

5

unnamed-1

 

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i