Δεν έχει νομιμοποίηση ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει μέτρα για το 2019 (ηχητικό)

08/04/2017

Στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει νομιμοποίηση να δεσμεύσει με μέτρα την επόμενη κυβέρνηση σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Εδώ υπάρχει ένα θέμα νομιμοποίησης, μία κυβέρνηση που ο εκλογικός της κύκλος στο ακρότατο του όριο τελειώνει το 2019 τον Σεπτέμβριο, πώς δεσμεύει την επόμενη κυβέρνηση του 2020. Με ποια πολιτική νομιμοποίηση;» είπε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Η ΝΔ θα εκλεγεί για να εφαρμόσει το πρόγραμμα της. Το πρόγραμμα της ΝΔ δεν έχει ούτε μειώσεις στο αφορολόγητο, ούτε έχει μειώσεις των συντάξεων. Δεν τα έχει αυτά το πρόγραμμα της ΝΔ. Προφανώς για να δούμε σε ποια έκταση, με ποια ταχύτητα και με ποιο ρυθμό θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΝΔ, θα πρέπει κανείς να δει και την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας τότε. Όλα αυτά που λέμε, σε επίπεδο προγράμματος, προκειμένου να κάτσει κανείς να τα οργανώσει χρονικά και να πει “σήμερα θα κάνω αυτό, αύριο το επόμενο” έχει σημασία να δούμε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας που θα παραλάβουμε τότε. Εάν συνεχίσει αυτή η λαμπρή διαδρομή την οποία κάνει ο κ.Τσίπρας, να μειώνει συνεχώς το ΑΕΠ, να γονατίζει τις επιχειρήσεις, να διαλύει τους ελεύθερους επαγγελματίες και να διαλύει όλη την παραγωγική υποδομή, θα πρέπει να δει κανείς πως θα αναταχθεί η οικονομία τότε».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα