Δήλωση Μ. Βορίδη για τη διπλή άρνηση του αναπλ. υπουργού Προστασίας του Πολίτη να συζητήσει επίκαιρη ερώτηση για τη δολοφονία του 10χρονου μαθητή στο Μενίδι

Για δεύτερη φορά δεν συζητείται επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης για το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας από αδέσποτη σφαίρα του 10χρονου μαθητή στο Μενίδι εξαιτίας κωλυμάτων του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.
Η επίκαιρη ερώτηση του Μάκη Βορίδη κατατέθηκε στη Βουλή στις 9 Ιουνίου, λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ιατροδικαστή ότι ο μικρός Μάριος είχε χάσει τη ζωή του, μέσα στο προαύλιο του σχολείου του στη διάρκεια σχολικής γιορτής, από βολίδα που βρέθηκε σφηνωμένη στο κεφάλι του.
Είναι σαφές ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας αποφεύγει, για άγνωστους λόγους, να απαντήσει για το τί συμβαίνει στο Μενίδι με αφορμή το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του 10χρονου μαθητή. Όπως και για το εάν προτίθεται να πράξει κάτι η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της καταστάσεως.
Η απάντηση στον κοινοβουλευτικό έλεγχο όμως είναι υποχρέωση και όχι διακριτική ευχέρεια της κυβερνήσεως.
Ο κ. Τόσκας οφείλει να απαντήσει. Άμεσα. 

Μοιράσου το

Τελευταία νέα