Βορίδης: Δεσμευόμαστε για μια αποτελεσματική Πολιτική Προστασία (video)

Τις σαφείς και εμπεριστατωμένες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας, ανέπτυξε στη διάρκεια ομιλίας του σε μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας – Πικερμίου με θέμα «Η επόμενη μέρα για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών και οι προτάσεις της ΝΔ για την αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας», ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

 

Έχουμε την υποχρέωση να φτιάξουμε μια Πολιτική Προστασία τέτοια ώστε να μην ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Σε όλο τον κόσμο συμβαίνουν καταστροφές. Αλλά οφείλουμε απευθυνόμενοι στις τοπικές κοινωνίες να αποδεικνύουμε ότι κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να αποφύγουμε τα χειρότερα, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάκης Βορίδης

Μακησ-Βοριδης2 μακης-βοριδης-3

 

Αφού παρουσίασε αναλυτικά τον σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας  για τον ευαίσθητο τομέα της Πολιτικής Προστασίας, έκανε σαφές ότι για την υλοποίησή του δεσμεύεται τόσο η ΝΔ όσο και ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να γίνει πράξη μόλις ο λαός τους εμπιστευθεί τη διακυβέρνηση της χώρας.

 

Παρακολουθείστε παρακάτω την ομιλία του Μάκη Βορίδη στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Ραφήνας – Πικερμίου την οποία παρακολούθησαν και πολλοί πολίτες από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα