Βορίδης από Καστοριά: Δεν θα ψηφίσουμε σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια (video)

18/02/2018

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται να ψηφίσουν σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία όταν το θέμα έρθει στην Βουλή.

Την κατηγορηματική αυτή δήλωση  έκανε απαντώντας  σε σχετική ερώτηση του kastorianiestia.gr, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης από την Καστοριά όπου παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

Ο κ. Βορίδης επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο θέμα αυτό, το οποίο αντί να αποτελεί πρόβλημα για την γειτονική χώρα η οποία φλέγεται να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση έγινε πρόβλημα της Ελλάδας που δίχασε τον ελληνικό λαό.

Επίσης επέκρινε τις κυβερνήσεις των Σκοπίων οι οποίες τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν έδειξαν διάθεση να εξαλείψουν από το Σύνταγμά τους τα αλυτρωτικά άρθρα του αλλά αντίθετα προσπαθούσαν να αποσπάσουν αναγνώριση του κράτους τους με το όνομα “Μακεδονία” από απίθανα κράτη της υφηλίου όπως Μπουζοαλάνδη και Αϊτή που δεν έχουν καμία απολύτως πρακτική αξία.

Δείτε το βίντεο:

<iframe width="660" height="355" src="https://www.youtube.com/embed/scS1dRXKfNU" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 

Μοιράσου το

Τελευταία νέα