Αυτό που ζούμε σήμερα είναι η βάση της οικοδόμησης του αυταρχισμού – (video)

26/01/2017

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Β1 ΝΟΔΕ και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίου Δημητρίου παρέστη και μίλησε ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

Σε μια αίθουσα που ήταν ασφυκτικά γεμάτη – κάτι που επεσήμανε ο Μ. Βορίδης – αναφέρθηκε στα δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό που ζούμε σήμερα είναι η φάση της οικοδόμησης του αυταρχισμού».

«Κομματικό κράτος, διορισμοί, εγκάθετοι, βαριά φορολογία για να πληρώνονται όλοι αυτοί, απόπειρα ελέγχου των μέσων ενημέρωσης, απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, φαλκίδευση των ανεξάρτητων θεσμών για να μπορέσουν να αναπαράγουν την εξουσία τους», είναι αυτά που συνιστούν τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα της αριστεράς.

«Αυτοί που ήρθαν να βάλουν τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο έχουν κατορθώσει σήμερα να υπάρχουν κανάλια που έχουν πληρώσει και εκπέμπουν, κανάλια που δεν έχουν πληρώσει και εκπέμπουν και επιχειρήσεις που έχουν πληρώσει και δεν εκπέμπουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης για τους σχετικούς χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Οφείλουμε σήμερα να αντιληφθούμε ότι η αναγκαιότητα απομάκρυνσης αυτής της κυβέρνησης μετά από δύο χρόνια δεν είναι μόνο για να ανασυγκροτήσουμε την οικονομία, να φέρουμε επενδύσεις και να φτιάξουμε θέσεις εργασίας αλλά και για να προστατεύσουμε τη λειτουργία της Δημοκρατίας από το αυταρχικό καθεστώς που οικοδομεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας και η παρέα του» τόνισε καταχειροκροτούμενος για καταλήξει: «Αυτό είναι που οδηγεί αναπόφευκτα τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, στην εξουσία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία».

Ο Μάκης Βορίδης έκοψε το κομμάτι της βασιλόπιτας αφιερώνοντάς το «στην ελπίδα που έρχεται μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Παρακολουθήστε όλη την ομιλία του κ. Βορίδη:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα