Αν γίνουν όλα όπως τα ελπίζει η κυβέρνηση, απλώς θα έχουμε χάσει 3 χρόνια (ηχητικό)

09/05/2017

Στην επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας, με αφορμή και όσα υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον realfm 97,8 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μάκης Βορίδης με δηλώσεις του στην ίδια συχνότητα και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι όλα πηγαίνουν όπως τα λέει ο κ. Τζανακόπουλος ή όπως τα προαναγγέλλει ή όπως τα ελπίζει η κυβέρνηση. Στην περίπτωση αυτή απλώς θα έχουμε χάσει νομίζω 3 χρόνια. Γιατί γι’ αυτή τη δοκιμαστική έξοδο στις αγορές θυμίζω, ότι είχε γίνει το 2014, άρα απλώς τώρα πασχίζουν να την κάνουν το 2017, επομένως απλώς χάσαμε 3 χρόνια. Είναι τρία χρόνια ύφεσης, είναι τρία χρόνια μέτρων, είναι τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», τόνισε χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης της ΝΔ.

Και πρόσθεσε: «Εγώ να ευχηθώ να γίνουν όλα έτσι. Προφανώς οι πολιτικές δυνάμεις, ευρύτερα στην Ελλάδα συμφωνούν ότι το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να αποκτήσουμε ξανά πρόσβαση στις αγορές χωρίς να χρειαζόμαστε τον έκτακτο μηχανισμό χρηματοδότησης που είναι το μνημόνιο, όμως θυμίζω και υπογραμμίζω ότι αυτό τώρα γίνεται στην πραγματικότητα στη βάση της υπογραφής του 4ου μνημονίου. Διότι για να τα επιτύχει όλα αυτά, αν τα επιτύχει, η κυβέρνηση, εκείνο το οποίο θα ψηφίσει είναι μέτρα για το 2019 και το 2020».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μάκη Βορίδη με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα