Αναγκαιότητα για το καλό της πατρίδας μας οι εκλογές μέσα στο 2017 και η δημιουργία κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη – (video)

13/02/2017

«Αναγκαιότητα για το καλό της πατρίδας μας οι εκλογές μέσα στο 2017 και η δημιουργία κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη»

Σε σειρά εκδηλώσεων ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ της Αττικής παρέστη τις τελευταίες ημέρες ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Μάκης Βορίδης.

Την Πέμπτη 9/2/17 έδωσε το «παρών» στην κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Ραφήνας – Πικερμίου, στα νέα γραφεία της οργάνωσης που εγκαινιάστηκαν πρόσφατα.

Την Παρασκευή 10/2/17 ο Μάκης Βορίδης παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιττας της ΔΗΜΤΟ Παλλήνης στην οποία μίλησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκις ενώ τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι πρώην πρόεδροι των ΤΟ Παλλήνης Αργύρης Βασιλόπουλος, Γέρακα Χρήστος Χουλιάρας και Ανθούσας Αλέξανδρος Ευαγγέλου.

5

4

Το Σάββατο 11/2/17 ο βουλευτής Αττικής παρέστη στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιττας της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής στην οποία μίλησε ο έτερος αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης ενώ το πρωί της Κυριακής 12/2/17 έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση εγκαινίων των νέων – δεύτερων – γραφείων της ΔΗΜΤΟ Αχαρνών – Θρακομακεδόνων στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών.

Στην εκδήλωση αυτή το κόμμα εκπροσώπησε η βουλευτής Β’ Αθηνών Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου ενώ παραβρέθηκε και η σύζυγος του τ. πρωθυπουργού Αντώνη σαμαρά, Γεωργία.

1  2

Αμέσως μετά ο Μάκης Βορίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, να ανταλλάξει απόψεις και να συμφάγει με πολιτικούς φίλους του σε τοπική ταβέρνα.

Δείτε τι είπε ο κ. Βορίδης στη Ραφήνα και στις Αχαρνές:

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i