Αδιάφορος ο ανασχηματισμός – Σημασία έχουν οι πολιτικές και όχι τα πρόσωπα (video)

Ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Είδα με αδιαφορία τον ανασχηματισμό, γιατί θεωρώ ότι το μείζον είναι οι πολιτικές που ακολουθούνται και η διοικητική επάρκεια κάποιων προσώπων δεν επηρεάζει των διαμορφωμένων και ασκουμένων πολιτικών. Αυτός ο εξ ανάγκης ανασχηματισμός, γιατί δημιουργήθηκαν τα κενά λόγω μιας σειράς συγκυριών, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι στη γενικότερη εικόνα του κυβερνητικού σχήματος" δήλωσε.

Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis ανέφερε: "Δεν ξέρω τι θα κάνει η πλειοψηφία. Θα μας το πει. Εμείς θέλουμε να γίνει διερεύνηση σε βάθος, με εξέταση μαρτύρων, με αποκαλύψεις των στοιχείων των μαρτύρων, με έγγραφα. Θέλουμε μια διαδικασία πλήρους απόλυτης διαλεύκανσης για να διακριβωθεί αν υπάρχουν επιλήψιμες πράξεις ή όχι. Αλλά δεν θα δεχτούμε το τονίζω μια διαδικασία fast track, στην οποία θα συζητήσουμε την αρμοδιότητα του κοινοβουλίου με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών, θα κάνουμε μια νομική συζήτηση και μετά θα πούμε αν έχουμε ή όχι αρμοδιότητα και θα τελειώσει εκεί η ιστορία. Αυτή η διαδικασία αφήνει ανθρώπους εκτεθειμένους, τους έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια και δεν τους δίνουν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους προκειμένου να φανεί η αλήθεια στην υπόθεση. Σε αυτό δεν θα συμπράξουμε, δεν θα το ανεχτούμε"

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i