Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Ραφήνα ο Μάκης Βορίδης

07/01/2017

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Παντοβασίλισσας και στη συνέχεια στο λιμάνι της Ραφήνας παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού των υδάτων, ανήμερα των Θεοφανίων, ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

 Είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει ευχές αλλά και απόψεις για την πολιτική κατάσταση με πλήθος πολιτών που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν ενώ αμέσως μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων κατευθύνθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ραφήνας «Αλκυών» όπου παρουσία των ναυταθλητών του και παραγόντων της κοινωνίας της πόλης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιττας.

 Όταν ο Μ. Βορίδης προσκλήθηκε από τον πρόεδρο του Ομίλου Τέλη Αδαμόπουλο να κόψει ένα κομμάτι το αφιέρωσε στους μικρούς ναυταθλητές τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων μας δίνετε μεγάλη χαρά να σας βλέπουμε να αγωνίζεστε στη θάλασσα».

 Στη συνέχεια ο βουλευτής προσήλθε στην καθιερωμένη δεξίωση του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο όπου και πάλι είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές αλλά και απόψεις με πλήθος πολιτών.

mak4 mak2 mak3

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • MAKHS-PELLA Περιοδεία του Μάκη Βορίδη στην Πέλλα
    Στο πλαίσιο εκλογικής ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης
  • Μάκης Βορίδης Πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στο "Έθνος της Κυριακής"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i