Το Περιστέρι, η εργατομάνα, μας κάνει διαρκώς να μην ξεχνάμε τι υπερασπιζόμαστε [video]

10/01/2017

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Β5 ΝΟΔΕ Δυτ. Αθήνας, στα γραφεία της στο Περιστέρι, παρέστη το απόγευμα της Δευτέρας, ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

«Αφιερώνω το κομμάτι της βασιλόπιτας που κόβω, στο Περιστέρι, στην εργατομάνα που μας κάνει διαρκώς να μην ξεχνάμε τι υπερασπιζόμαστε. Υπερασπιζόμαστε τους λαϊκούς ανθρώπους, είμαστε η λαϊκή παράταξη και ειδικά τώρα που αποδεικνύεται πόσο ψέματα ήταν όσα υποσχέθηκαν σε αυτούς τους ανθρώπους οι ηγεσίες της αριστεράς» ανέφερε μεταξύ άλλων και καταχειροκροτήθηκε ο Μάκης Βορίδης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε ότι πίσω από όλα όσα υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας ήταν η αύξηση της φτώχειας ενώ στάθηκε και στα όσα σημαντικά, όπως τα χαρακτήρισε, έχει πετύχει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στον ένα χρόνο που βρίσκεται στο τιμόνι της παράταξης.

Ο Μ. Βορίδης είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει όχι μόνον ευχές αλλά και απόψεις με το πλήθος των πολιτών των δυτικών προαστίων που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΠΟΑΣΥ Προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας η ασφάλεια πολιτών αλλά και αστυνομικών
    Την εκπεφρασμένη άποψη της Νέας Δημοκρατίας για απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών αλλά και των αστυνομικών στην προσπάθειά τους να
  • Μάκης Βορίδης Απαράδεκτη η συµφωνία του Τσίπρα µε τα Σκόπια
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομελαρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στην εφημερίδα "Παραπολιτικά"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i