Η μάχη της δεξιάς και του κέντρου είναι να αμυνθούν απέναντι στο αυταρχικό κράτος της Αριστεράς (Video)

Μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες σε εκδήλωση των ΔΗΜ.Τ.Ο. Γλυφάδας και Αργυρούπολης - Ελληνικού!

Σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της Γλυφάδας συγκέντρωση, μίλησε το πρωί της Κυριακής (25/2/2028), ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Εκατοντάδες πολίτες από τη Γλυφάδα, την Αργυρούπολη και το Ελληνικό έδωσαν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση που οργάνωσαν οι ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας και Αργυρούπολης Ελληνικού με κεντρικό ομιλητή τον Μάκη Βορίδη ο οποίος μάλιστα στην αρχή της ομιλίας του τόνισε την μαζικότητα και την πολυπληθή παρουσία του κόσμου.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis και με ιδιαίτερη σαφήνεια εξήγησε τί ακριβώς μεθοδεύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και πώς οι κυβερνητικές προσπάθειες πέφτουν στο κενό ελλείψει στοιχείων.

Παράλληλα ο Μάκης Βορίδης στάθηκε στον τρόπο που η κυβέρνηση Τσίπρα προσπαθεί να χειραγωγήσει την πολιτική ζωή του τόπου.

VoridisGlyfada VoridisGlyfada 14a VoridisGlyfada VoridisGlyfada

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
  • ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΠΟΑΣΥ Προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας η ασφάλεια πολιτών αλλά και αστυνομικών
    Την εκπεφρασμένη άποψη της Νέας Δημοκρατίας για απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών αλλά και των αστυνομικών στην προσπάθειά τους να
  • Μάκης Βορίδης Απαράδεκτη η συµφωνία του Τσίπρα µε τα Σκόπια
    Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομελαρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στην εφημερίδα "Παραπολιτικά"
    0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i