Δεύτερη άρνηση του κ. Φίλη να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση

Για δεύτερη φορά το τελευταίο 15νθήμερο αρνήθηκε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, σχετικά με την απαγόρευση στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο να μιλήσει σε μαθητές Λυκείου της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι ο Μ. Βορίδης κατέθεσε τη σχετική επίκαιρη ερώτηση τη Δευτέρα 7 Μαρτίου και αυτή δεν συζητήθηκε ούτε στη συνεδρίαση της 11ης Μαρτίου ούτε σε αυτή της 18ης Μαρτίου παρότι είχε αναγραφεί στις ημερήσιες διατάξεις των δύο συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής.

«Ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος δεν είναι στη διακριτική ευχέρεια των κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί κεντρική δημοκρατική λειτουργία και βασικό προνόμιο των βουλευτών.
Σήμερα, για δεύτερη φορά, ο κ. Φίλης κρύφτηκε μη απαντώντας σε ερώτησή μου για την απαγόρευση στον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο να μιλήσει για ζητήματα βιοηθικής σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη» δήλωσε σχετικά ο Μάκης Βορίδης..

Μοιράσου το

Τελευταία νέα
 • ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΠΟΑΣΥ
  In Δράσεις,Νέα
  Προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας η ασφάλεια πολιτών αλλά και αστυνομικών
  Την εκπεφρασμένη άποψη της Νέας Δημοκρατίας για απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των πολιτών αλλά και των αστυνομικών στην προσπάθειά τους να
 • Μάκης Βορίδης
  In Νέα,Συνέντευξη
  Απαράδεκτη η συµφωνία του Τσίπρα µε τα Σκόπια
  Συνέντευξη του βουλευτή Αττικής και τομελαρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη στην εφημερίδα "Παραπολιτικά"
  0 ) { for( var j=0; j < urlFields.length; j++ ) { addEventListener(urlFields[j],'blur',maybePrefixUrlField); } }/* test if browser supports date fields */ var testInput = document.createElement('input'); testInput.setAttribute('type', 'date'); if( testInput.type !== 'date') { /* add placeholder & pattern to all date fields */ var dateFields = document.querySelectorAll('.mc4wp-form input[type="date"]'); for(var i=0; i